SON EKLENENLER

Pandemiye rağmen sağlık turizmine yoğun ilgi

Estetik Operasyonlar için Türkiye’ye gelenlerin sayısı pandemi koşullarına rağmen her geçen gün artıyor. Özellikle estetik operasyonlar konusunda en fazla tercih edilen ülkeler arasında olan ülkemiz, döviz kurlarının yükselişiyle birlikte sağlık turizmi açısından cazibe merkezi olmaya devam ediyor.
05 Mayıs 2021 08:33

Son dönemlerin yükselen sektörü sağlık turizmi konusunda danışmanlık hizmeti veren şirketi bünyesinde getirdiği hastalarla hem ülke turizmine hem de ülke ekonomisine katkıda bulunan Nazlı Certel, sağlık turizmine dair görüşlerini paylaştı. 

Avrupa ülkelerinden gelenlerin sayısı oldukça fazla

“Döviz kurlarının yükselişiyle birlikte özellikle estetik operasyonlar için ülkemiz pandemi koşullarına rağmen tercih edilen ülke olmaya devam ediyor. Sağlık turizmi için Türkiye'ye gelen Ortadoğuluların yanı sıra Avrupa ülkelerinden gelenlerinde sayısı oldukça fazla. Artan ilgiden biz de sektör adına çok memnunuz.” diye konuştu. 

Certel, “Türkiye’de alanında çok başarılı hekimlerimiz var. Bu da bizi sunduğumuz üst düzey hizmete rağmen fiyat politikamız açısından tercih edilir kılıyor. Biz bir hekimle başladığımız serüvenimizi yedinci yılımızda yedi hekimle sürdürüyoruz. İlk yıl ayda en fazla 10 hasta getirebiliyorduk. Şu anda doktor başına ayda 70, yılda 660 hasta sayısına ulaştık. Ayda 10 hasta aldığımız dönemlerde bunu çok iyi rakamlar olarak görürken şu anda bir bekleme listemiz var ve bu listede yaklaşık olarak 400-500 hasta var. Bunu da ciddi anlamda yaptığımız çalışmalara, ameliyat sonrası hizmete, hastalara verdiğimiz değere ve iyi ameliyat sonuçlarına borçluyuz.” dedi.

Hastaların yüzde 85’ı kadın

Her daim danışanlarına hep en iyiyi sunma felsefesiyle çalıştıklarını vurgularken kadın istihdamına verdiği önemle ilgili de 40 kişi istihdam ettiklerini ve bunların 26’sinin kadın olduğunu belirten Certel “Şirketimizde kadınlara pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Biz kadınların iyi iş yaptığına inanıyoruz ve bütün işimiz kadınlar. Hastalarımızın yüzde 85’ı kadın. Çalışanlarımızın büyük çoğunluğu kadın. Bu da kadının hayatımızdaki yerinin önemini bize gösteriyor.” diyor. 

MERJAM

SAĞLIK ÇALIŞANI SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER